Coronabeleid update 30/11/21. Onze bijeenkomsten op locatie mogen doorgaan. Voor zover bijeenkomsten hybride of geheel online worden verzorgd – zoals onze congressen –, staat dit vermeld bij het betreffende evenement. Lees meer

Aanneming van werk en de Wet kwaliteitsborging bouw (webinar)

Aanneming van werk en de Wet kwaliteitsborging bouw (webinar)

Online Cursus
In bedrijf
Online – U neemt deel op afstand

Wat zijn de contractuele gevolgen van de Wkb voor aannemers, onderaannemers, opdrachtgevers en andere partijen in de bouwketen, inclusief het slopen en het verwijderen van asbest?

Lees meer
Programma
-
-
  • Nieuw: Publiek-privaat systeem bouwtoezicht
  • Wat gaat er veranderen ten opzichte van de huidige regeling van aanneming van werk? Vijf belangrijke wijzigingen
  • Voor wie gelden de vijf wijzigingen?
  • Nieuwe functie: De kwaliteitsborger
  • De grootste misverstanden over de Wkb
  • Er is gelegenheid voor het stellen van vragen
Sprekers
Bestemd voor

Aannemers, onderaannemers, kwaliteitsmanagers, opdrachtgevers en andere partijken in de bouwketen, inclusief het slopen en het verwijderen van asbest.

Data & Locatie
Online – U neemt deel op afstand
Tarieven

Deelnemerstarief

€ 99,00 excl. BTW per persoon.

Annulering

Uitsluitend schriftelijk tot drie weken voor dato; annulering na die tijd is niet mogelijk, u kunt zich echter te allen tijde door een collega laten vervangen. Bij tijdige annulering wordt € 75,00 excl. BTW administratiekosten in rekening gebracht.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.