Ook in deze 'coronaperiode' kunt u zich bij ons optimaal blijven ontwikkelen! De bijeenkomsten in januari en februari (uitgezonderd 18 februari) worden aangeboden via een Virtual Classroom in onze beveiligde Kerckebosch Leeromgeving. In de loop van het voorjaar van 2021 hopen wij u (ook) weer op locatie te kunnen ontmoeten, uiteraard alleen indien de overheid dit toestaat.  

Zowel op locatie als online zorgen wij ervoor dat u op een veilige manier met docenten en medecursisten in gesprek kunt gaan. Graag laten wij u ervaren dat een interactieve deelname onder deze omstandigheden verrassend goed mogelijk is. 

Cursussen via de online Kerckebosch Leeromgeving:

  • U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de online bijeenkomst in de Kerckebosch Leeromgeving. Deze mail bevat tevens de toegangscode.
  • Om maximale interactie mogelijk te maken gebruiken wij Zoom in onze beveiligde omgeving. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen, het maken van opdrachten met mede-cursisten in break-out rooms (facultatief) en andere vormen van interactief leren.
  • U kunt deelnemen aan testmomenten om de verbinding met de Virtual Classroom in de Leeromgeving uit te proberen.
  • U krijgt toegang tot het lesmateriaal (hand-outs en presentaties).
  • Indien voor uw cursus van toepassing, vindt u in de Leeromgeving voorbereidende materialen (bijv. een casestudy) en/of extra lesmateriaal (zoals filmpjes, artikelen en opdrachten).
  • Ten behoeve van het verkrijgen van certificaten en PE-/PO-punten wordt in de Leeromgeving uw aanwezigheid geregistreerd. Indien gewenst door de accrediterende instantie, kunt u in de Leeromgeving na afloop van de bijeenkomst een toets afleggen.

Cursussen op locatie:

  • U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de locatie en eventuele aanvullende gezondheidschecks.
  • Wij ontvangen u op een locatie die 'coronaproof' is en werkt volgens de door de overheid vastgestelde normen (o.a. max. aantal personen, anderhalve meter-regel).
  • Uw aanwezigheid wordt ter plaatse geregistreerd door het in- en uitscannen van uw inschrijvingsbewijs.
  • Alle lesmaterialen worden digitaal verstrekt. Ook het certificaat van deelname met vermelding van de betreffende PE-/PO-punten ontvangt u achteraf digitaal.

Vragen

Heeft u nog vragen over een cursus of congres? Of over fysiek of online deelnemen? Neem dan contact met ons op via het mailadres: klantenservice@kerckebosch.nl.

Wij wensen u een goede gezondheid en begroeten u graag tijdens een van onze (virtuele) bijeenkomsten!

Met vriendelijke groet,

Team Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch