In verband met de actuele situatie rondom het coronavirus ontvangen wij u voor onze cursussen en congressen gedurende dit najaar online in de beveiligde Kerckebosch Leeromgeving. In het voorjaar van 2021 hopen wij u weer op locatie te kunnen ontmoeten, uiteraard alleen indien de overheid dit toestaat. Zowel op locatie als online zorgen wij ervoor dat u op een veilige manier met docenten en medecursisten in gesprek kunt gaan. Graag laten wij u ervaren dat een interactieve deelname onder deze omstandigheden verrassend goed mogelijk is.

Cursussen via de online Kerckebosch Leeromgeving:

  • U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de online bijeenkomst in de Kerckebosch Leeromgeving. Deze mail bevat tevens de toegangscode.
  • Om maximale interactie mogelijk te maken gebruiken wij Zoom in onze beveiligde omgeving. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen, het maken van opdrachten met mede-cursisten in break-out rooms (facultatief) en andere vormen van interactief leren.
  • U kunt deelnemen aan testmomenten om de verbinding met de Virtual Classroom in de Leeromgeving uit te proberen.
  • U krijgt toegang tot het lesmateriaal (hand-outs en presentaties).
  • Indien voor uw cursus van toepassing, vindt u in de Leeromgeving voorbereidende materialen (bijv. een casestudy) en/of extra lesmateriaal (zoals filmpjes, artikelen en opdrachten).
  • Ten behoeve van het verkrijgen van certificaten en PE-/PO-punten wordt in de Leeromgeving uw aanwezigheid geregistreerd. Indien gewenst door de accrediterende instantie, kunt u in de Leeromgeving na afloop van de bijeenkomst een toets afleggen.

Cursussen op locatie:

  • U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de locatie en eventuele aanvullende gezondheidschecks.
  • Wij ontvangen u op een locatie die 'coronaproof' is en werkt volgens de door de overheid vastgestelde normen (o.a. max. aantal personen, anderhalve meter-regel).
  • Uw aanwezigheid wordt ter plaatse geregistreerd door het in- en uitscannen van uw inschrijvingsbewijs.
  • Alle lesmaterialen worden digitaal verstrekt. Ook het certificaat van deelname met vermelding van de betreffende PE-/PO-punten ontvangt u achteraf digitaal.

Vragen

Heeft u nog vragen over een cursus of congres? Of over fysiek of online deelnemen? Neem dan contact met ons op via het mailadres: klantenservice@kerckebosch.nl.

Wij wensen u een goede gezondheid en begroeten u graag tijdens een van onze (virtuele) bijeenkomsten!

Met vriendelijke groet,

Team Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch