Ook in deze 'coronaperiode' kunt u zich bij ons optimaal blijven ontwikkelen! Wij bieden al onze cursussen en congressen tot en met juni 2021 online aan via een Virtual Classroom in onze beveiligde Kerckebosch Leeromgeving. Daar kunt u op een veilige manier met docenten en medecursisten in gesprek gaan. Graag laten wij u ervaren dat een interactieve deelname online verrassend goed mogelijk is. 

Wat staat u te wachten? 

Cursussen via de online Kerckebosch Leeromgeving: 

  • U ontvangt per mail uw inschrijvingsbewijs met informatie over de online bijeenkomst in de beveiligde Kerckebosch Leeromgeving. Deze mail bevat tevens de toegangscode. 

  • Om maximale interactie mogelijk te maken gebruiken wij Zoom, geïntegreerd in de Leeromgeving. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen, het maken van opdrachten met mede-cursisten in break-out rooms (facultatief) en andere vormen van interactief leren. 
    Er is een host aanwezig om u welkom te heten en eventuele technische vragen te beantwoorden. 

  • U kunt deelnemen aan testmomenten om de verbinding met de Virtual Classroom in de Leeromgeving uit te proberen, zodat u goed voorbereid kunt deelnemen. 

  • U krijgt toegang tot het lesmateriaal (hand-outs en presentaties). 

  • Indien voor uw cursus van toepassing, vindt u in de Leeromgeving voorbereidende materialen (bijv. een casestudy) en/of extra lesmateriaal (zoals filmpjes, artikelen en opdrachten). 

  • Ten behoeve van het verkrijgen van certificaten van deelname en PE-/PO-punten wordt uw aanwezigheid in de Leeromgeving geregistreerd.  

  • Indien gewenst door uw accrediterende instantie, kunt u in de Leeromgeving na afloop van de bijeenkomst een toets afleggen. Mocht u op deze toets onverhoopt onvoldoende gescoord hebben, dan krijgt u de gelegenheid om eenmaal te herkansen. 

Vragen 

Heeft u nog vragen over een cursus of congres? Of over online of fysiek deelnemen? Neem dan contact met ons op via het mailadres: klantenservice@kerckebosch.nl

Wij wensen u een goede gezondheid en begroeten u graag tijdens een van onze virtuele bijeenkomsten! 

Met vriendelijke groet, 

Team Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch