Studiereis Letselschade Oostenrijk

Studiereis Letselschade Oostenrijk

Verdieping
Studiereis
In bedrijf
13 t/m 17 maart 2024
TUI BLUE Fieberbrunn

Voor de eerste keer organiseren we een Studiereis Letselschade naar Oostenrijk. Een uitgekiende combinatie van leren en ontspanning! Ga je mee?

Verblijf
Van 13 t/m 17 maart 2024 verblijven we in het 4-sterrenhotel TUI BLUE Fieberbrunn. Het hotel is prachtig gelegen op een rustige en zonnige plek, direct aan de piste en bij de lift. Na een dag cursus én skiën of snowboarden kun je terecht in een van de leuke après-ski barretjes, of heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel.

Cursus
Voor deze eerste editie zijn wij achter de schermen druk bezig een team van docenten samen te stellen. De docenten zullen verspreid over 3 dagen in totaal 12 uur les geven over diverse in het oog springende thema's in de Letselschade.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn
Uiteraard is er naast het cursusgedeelte voldoende gelegenheid om te skiën of te snowboarden. Het skigebied van Saalbach, Hinterglemm en Leogang heeft een directe verbinding met het gebied van Fieberbrunn. Dit gebied vormt met 270 kilometer aan perfect geprepareerde piste, een prachtige wintersportbestemming. Er is een koppeling tussen het skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en het skigebied van Zell am See-Kaprun waardoor je toegang hebt tot maar liefst 408 kilometer aan pistes.

Reis & investering
Je reist op eigen gelegenheid. Fieberbrunn is gelegen op ongeveer 925 km vanaf Utrecht. Je verblijf is inclusief vier keer ontbijt en skipas voor 3 dagen. In Fieberbrunn zijn uiteraard alle benodigde wintersportmaterialen te huur als je deze zelf niet meeneemt.

  • Aankomst: woensdag 13-03-2024. Je kamer is beschikbaar vanaf 14:30 uur.
  • Vertrek: zondag 17-03-2024. Uitchecken voor 10:30 uur.

De reguliere prijs voor deze reis (cursus t.w.v. 12 PE/PO-punten, skipas, 4 nachten logies & ontbijt): €3350 per persoon bij alleengebruik van een tweepersoonskamer.

Indien je vóór 1 oktober beslist, kunnen wij deze reis aanbieden met een vroegboekkorting van € 400. Je betaalt dan slechts €2950.

Jouw voordelen

  • In één unieke cursus 12 NOvA-punten
  • Intensief contact met topdocenten en vakgenoten in je vakgebied
  • Samen sportief aan de slag en op een andere manier leren
  • Gezellig afsluitend diner op zaterdagavond

Niveau
Verdieping en actualiteiten

Programma
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bestemd voor

Advocaten en juristen

Data & Locatie
13 t/m 17 maart 2024
TUI BLUE Fieberbrunn
TUI BLUE Fieberbrunn

Lindau 18
Fieberbrunn 6391
Oostenrijk

TUI BLUE Fieberbrunn
Lindau 18
6391 Fieberbrunn, Oostenrijk

Tarieven

Deelnemerstarief

€ 2.950,00 excl. BTW per persoon.

Kosten, betalingstermijn en annulering
Indien je vóór 1 oktober beslist, kunnen wij deze reis aanbieden met een vroegboekkorting van € 400,-. Je betaalt dan slechts €2950,-. De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen in de verblijfskosten.

Aanmelden is mogelijk tot februari 2024 (onder voorbehoud van beschikbaarheid hotelkamers).

De prijs is inclusief kosten cursus, digitaal cursusmateriaal, 4x hotelovernachting, 4x city tax, 4x ontbijt, 3 dagen skipas en afsluitend gezamenlijk diner.

De prijs is exclusief BTW, materiaalhuur, reis- en annuleringsverzekering, overige diners en persoonlijke uitgaven. Wij adviseren om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Het staat je vrij om eerder aan te komen of later te vertrekken. Je dient dan zelf voor een accommodatie in Oostenrijk te zorgen, al dan niet in hetzelfde hotel. In verband met pakketinkoop, is echter in geen geval aanpassing van het deelnemerstarief mogelijk.

Studiecentrum Kerckebosch behoudt zich het recht voor om tot 20 dagen voor de dag van vertrek de reissom te verhogen in verband met wijzigingen in de vervoerskosten (met inbegrip van brandstoftoeslagen).

Annulering: in geval van verhindering vindt geen restitutie plaats. Je kunt je echter laten vervangen door een collega. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht.

Betalingstermijn: na ontvangst van je aanmelding sturen wij een factuur van de reissom wij verzoeken u deze te voldoen binnen 10 dagen na ontvangst van deze factuur.

Aansprakelijkheid

  • De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van alle lesuren.
  • Studiecentrum Kerckebosch is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door de cursisten.
  • Gemaakte kosten in geval van medische assistentie of overmacht zijn voor rekening van de cursist.
  • De cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het bij zich hebben van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort en eventueel rijbewijs en groene kaart. Indien de cursist de reis niet (geheel) kan maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document, komt zulks met alle daaraan verbonden gevolgen voor zijn rekening.

Annulering

Voor annulering kunt u onze voorwaarden raadplegen.

Wij maken gebruik van functionele cookies die nodig zijn om een bestelling te verwerken op onze website. Daarnaast worden er cookies geplaatst die ons helpen om onze website te verbeteren. Uw bezoek wordt niet voor andere doeleinden gevolgd en wij delen de gegevens niet met derden.